June 09, 2014

Accountant, what accountant?

In 1975 kwam het beroemde album, Crisis, what crisis?, van Supertramp uit. In de financiele werkelijkheid van Curacao maar ook Bonaire en de andere eilanden behorend bij het Nederlandse Koninkrijk, zouden wij van de daken willen schreeuwen: "Accountant, what accountant?".

Immers, heeft u als ondernemer op bijvoorbeeld Curacao een dure registeraccountant (RA) nodig of een accountant-administratie consulent (AA)?
Deze vraag kan meestal met nee worden beantwoord. Veelal volstaat een goed administratiekantoor waarvan er vele zijn op onze eilanden.

Ja maar zult u zeggen, wat nu als het wel een keer ingewikkeld wordt of de belastingdienst wil bijvoorbeeld een boekenonderzoek doen. Veel van de administratiekantoren weten dan de weg naar ons kantoor te vinden. Wij staan veel clienten van deze kantoren bij met betrekking tot fiscale advisering, begeleiding bij boekenonderzoeken en ook het fiscaal optimaliseren van de jaarrekening.

Uiteraard is dit tweerichtingsverkeer; als een client van ons kantoor op zoek is naar een administratiekantoor zullen wij -uiteraard kostenloos- een passend kantoor aanbevelen.

Meer weten?

info@mullertax.com

No comments:

Post a Comment